Hanna Ropo

Fysioterapeuttina haluan auttaa asiakkaitani voimaan paremmin. Minulle fysioterapia on paljon muutakin kuin vaivojen hoitamista. Haluan motivoida jokaista asiakastani liikkumaan paremmin ja pitämään kehostaan ja mielestään huolta. Oma harjoittelu filosofiani on “kuuntele itseäsi”. Oli kyse sitten jonkin tuki- ja liikuntaelin vamman/vaivan kuntouttamisesta tai halusta ennaltaehkäistä mahdollisia vaivoja, ytimessä on hyvä kommunikaatio ja fysioterapia suhteen rakentaminen.

Minun vastaanotolla ei quick fixit ole mahdollisia vaan toivon, että olet kärsivällinen valmis sitoutumaan prosessiin hieman pidemmäksi ajaksi kuin yhdeksi kerraksi. Käytän fysioterapiassa niin manuaalisia tekniikoita kuin harjoittelua aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Alaraajafysioterapia on erikoisosaamistani. Olen kehittänyt osaamista myös urheilu- ja liikuntapsykologian sekä ravitsemuksen osalta, jotta voisin auttaa asiakkaitani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

”Olen ollut Hannan valmennuksessa noin 4,5 vuotta ja se on ollut mahtavaa ja opettavaista. Hanna on valmentanut minua alusta alkaen kokonaisvaltaisesti, jonka myötä minusta on tullut fyysisesti ja psyykkisesti vahva sekä tasapainoinen urheilija. Valmentajana Hanna on ammattitaitoinen, kannustava ja hänellä on rauhallinen ote valmentamiseen. Parhaimpia asioita Hannan valmentamisessa on, että hän on aina tilanteessa aidosti läsnä, kuuntelee ja ottaaa myös minun ajatukset huomioon. Hänelle voi myös puhua asiasta kuin asiasta. Hän on saanut luotua minusta itsevarmemman, jonka vuoksi olenkin urheilijana mennyt paljon eteenpäin. Olen onnellinen että saan Harrastaa positiivisessa ympäristössä, jossa yhteistyö toimii loistavasti” -Asiakas Hannasta

Toimin myös:

  • Etelä-Karjalan urheiluakatemian yleisvalmentajana ja psyykkisenä valmentajana
  • U17 yleisurheilumaajoukkueen psyykkisenä valmentajana
  • Lappeenrannan voimistelijoiden koreografina ja psyykkisenä valmentajana

Hanna Ropo
Fysioterapeutti
Varaa aika verkosta
Varaa puhelimitse: 050 599 63 78
Sähköposti: hanna@sputnikfysio.fi

Vastuualueet / erityisosaaminen

  • alaraajafysioterapia
  • fysioterapia